A LEGENDA SZERINT...

... minden pillanatban, amikor két sziporkázó csillag fénye összeütközik, megszületik egy icipici, gyönyörűen csillogó kristály, arra várva, hogy hazavidd és gyönyörködhess benne.

De egyesek szerint ez csak - csillag - porhintés :), és apró, föld alatt élő manók pattintják őket a gyémántkalapácsukkal.

Nade, mi is az a vasalható (hotfix) vagy ragasztható (non hotfix) strassz & kristály?

Gyémántformára csiszolt strasszok, melyeknek a hátoldalán speciális ragasztóréteg található, amely ho hatására megolvad, majd kihűlve megköt. Könnyedén lehet vele dolgozni, pár perc alatt bármit csillogóvá varázsolhatsz. De tényleg bármit! A ragasztható kristály pont így néz ki, de a vasalós ragasztó helyett egy ezüst fólia a hátulja. Erre neked kell ragasztót tenned. Vigyázat, ha ráérzel az ízére, mindent kristályozandónak nézel.. :) Erosen addiktív!

Mire jók a strasszok & kristályok?

Mágikus erejük van, ha felékszerezed ruhádat, a kövek vidám,tündöklő csillogásukkal mindig mosolygóssá teszik a napodat!

Különlegesek és egyediek... bármilyen képet, szöveget, hangulatot kikövezhetsz velük, akár a saját márkádat, a kutyád nevét, a világnézetedet, a kedvenc énekesedet, egy tömör Fodor Ákos haikut... vagy csak azt, hogy 42, annak aki nem tudná mi az élet értelme :)

Vasalhatod: textilre, puha bőrre, fára, hajadba.... bugyira, pólóra, díszpárnára.

Ragaszthatod: autóra, laptopra, telefonra, hűtőre, képkeretre, testre tetoválásnak, sot intim tetoválásnak, képeslapra, meghívóra, esküvoi csokorba, kulcstartóra, bögrére, esernyőre, cipőre, a csempére, padlószönyegbe, a bejárati ajtóra, a kapucsengőre és a cipő talpára is :)!A MINTAKÉSZÍTÉS

A mintát kétféleképpen készítheted el, vagy szabadkézzel szétszórod a kristályokat az anyagon, majd rögzítheted vasalva, dekorpákázva, vagy ragasztva.

Vagy pedig transzferfólia segítségével, ez nagyon praktikus ha precízen kell a vonalakat követni. Kinyomtatod a kívánt minta TÜKÖRKÉPÉT, ráteszed a traszferfóliát, és csipesszel, vagy szuper strasszozós ceruzával már pakolhatod is rá a köveket. Fejjel vagyis színnel lefelé persze.

Ha kész a minta, jöhet a rogzítés, ezt is vasalhatod, dekorpákázhatod vagy ragaszthatod. Dióhéjban ennyi. Jó alapos leírást ide klikkelve találsz.

Kristályálom

Köszönjük, hogy benéztél a csillogó strasszok világába, kellemes időtöltést, kreatív kristályozást kívánunk, bízunk benne, hogy mindig szép tündöklő és jókedvu lesz a napod :)